Vegetarmeny
Tapas
479,- pr.pers
Gulrot og halloumi fritters (V)
med yoghurt og mintdressing
(Melk)
-
Mozzerella sticks (V)
Panert mozzarella med pikant tomatsaus
(Melk)
-
Krydret spinat og linsepai (VE)
Med mango chutney
(hvete og selleri)
-
Soppfrikadeller (VE)
med pikant tomatsaus
-
Falaffel slider (VE)
med kremet avocado salsa
-
Bakt rødbet og søtpotetsalat (VE)
Med lime og ingefærdressing
-
Bakte gulrøtter (VE)
med spisskummen og hvitløk
-
Hummus (VE)
-
Kremet kål og fennikelsalat (VE)
med pommegranat
-
Mini hasselbackpoteter med yoghurtdressing (VE)
(soya)
-
Focaccia m/olivenolje og balsamico
Husets focaccia med urter, soltørket tomat og olivenolje
(hvete, sulfitt i balsamico)
​
Tilvalg
Sesongsalat (VE) 47,-
Sesongens frukt og grønt i en nydelig blanding
(Sennep, sesam og sulfitt)
-
Pai med pastinakk, feta og hvite bønner (V) 60,-
(Melk)
-
Sjokolade og daddel terte (VE) 89,-
Vegansk sjokoladekake med dadler
(hvete)