Minimum 10 personer
Våre
Koldtbordmenyer

7 RETTER
Håndpillede reker med majones og sitron + Røkt ørret med eggerøre + Krepsehalesalat med karri og dill + Skinke fra Brakstad med hjemmelaget coleslaw + Roastbiff med syltet rødløk og tartarsaus + Frisk grønn salat + Potetsalat + Brødkurv med focaccia, skiver og rundstykker + Smør og aioli.
9 RETTER
Håndpillede reker med majones og sitron + Røkt ørret med eggerøre + Marinert kalkunfillet med fruktsalat + Dampet asparges med Serranoskinke + Roastbiff med syltet rødløk og tartarsaus + Glasert kyllingklubbe + Glasert ytrefillet av svin med portvinsmarinerte tranebær + Potetsalat + Frisk grønn salat + Brødkurv med focaccia, skiver, rundstykker. Smør og aioli.
Minimum 10 personer


11 RETTER
Rekesalat med mynte på isbergsalat + Røkt ørret med eggerøre + Renset krabbe i skall + Hvitvinsdampede blåskjell, Moules marinieres + Spekeskinke, fenalår, speket pølse med fennikel og melon + Roastbiff med syltet rødløk og tartarsaus + Marinert kalkunfillet med fruktsalat + Grillede kyllingklubbe + Manchego og mangocoulis med knekkebrød + Potetsalat + Frisk grønn salat + Brødkurv med focaccia, skiver og rundstykker + Smør og aioli.
Minimum 10 personer