Våre

Koldtbordmenyer

Bilde modul

7 RETTER

Håndpillede reker med majones og sitron + Røkt ørret med eggerøre + Krepsehalesalat med karri og dill + Skinke fra Brakstad med hjemmelaget coleslaw + Roastbiff med syltet rødløk og tartarsaus + Frisk grønn salat + Potetsalat + Brødkurv med focaccia, skiver og rundstykker + Smør og aioli.

Minimum 10 personer

Filters Sort
kr 299.00

9 RETTER

Håndpillede reker med majones og sitron + Røkt ørret med eggerøre + Marinert kalkunfillet med fruktsalat + Dampet asparges med Serranoskinke + Roastbiff med syltet rødløk og tartarsaus + Glasert kyllingklubbe + Glasert ytrefillet av svin med portvinsmarinerte tranebær + Potetsalat + Frisk grønn salat + Brødkurv med focaccia, skiver, rundstykker. Smør og aioli.

Minimum 10 personer

Filters Sort
kr 399.00
Bilde modul
Bilde modul

11 RETTER

Rekesalat med mynte på isbergsalat + Røkt ørret med eggerøre + Renset krabbe i skall + Hvitvinsdampede blåskjell, Moules marinieres + Spekeskinke, fenalår, speket pølse med fennikel og melon + Roastbiff med syltet rødløk og tartarsaus + Marinert kalkunfillet med fruktsalat + Grillede kyllingklubbe + Manchego og mangocoulis med knekkebrød + Potetsalat + Frisk grønn salat + Brødkurv med focaccia, skiver og rundstykker + Smør og aioli.

Minimum 10 personer

Filters Sort
kr 499.00